Читај ми!

Đoković i Kuevas u duelu za treće kolo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaje se sa Urugvajcem Pablom Kuevasom u drugom kolu Rolan Garosa. Početak njihovog duela očekuje se u četvrtak oko 14.30 uz direktan prenos na RTS-u, strim na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Pre Đokovića i Kuevasa na Lenglenu su planirani dueli An Li sa Elinom Svitolinom i Mikaela Imera sa Gaelom Monfisom, pa će od trajanja njihovih mečeva zavisi u koje će tačno vreme početi njihov meč.

Prvi teniser sveta će prvi put odmeriti snage sa Urugvajcem, koji je trenutno 92. igrač na listi tenisera, jer se do sada nisu sreli na terenu.

Petog dana turnira u Parizu nastupaju i Rodžer Federer i Rafael Nadal. Obojica na Filipu Šatrijeu. Švajcarac protiv Marina Čilića neće početi pre 16 časova, dok je duel Španca sa Rišarom Gaskeom predviđen oko 21 čas.

Duel Novaka Đokovića i Pamla Kuevasa možete pratiti u direktnom prenosu na RTS-u, a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво