Читај ми!

Krajinović poklekao, Izner u trećem kolu

Filip Krajinović nije uspeo da pruži značajniji otpor Amerikancu Džonu Izneru koji ga je nadigrao sa 3:0 (6:7/5:7/,1:6, 6:7/6:8/) i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. U borbi za plasman u osminu finala Izner će se sastati sa pobednikom duela Grka Stefanosa Cicipasa i Španca Pedra Martineza.

Srpski teniser Filip Krajinović uspeo je da pruži ravnopravan otpor Džonu Izneru samo tokom prvog seta koji je Amerikanac uspeo da osvoji tek u taj brejku sa 8:6.

U nastavku je Izner preuzeo inicijativu i ubedljivo dobio drugi set za vođstvo od 2:0 a naš teniser nije uspevao da pruži veći otpor trenutno 34. igraču na svetskoj listi.

U trećem, odlučujućem setu, ponovila se situacija sa početka meča. Filip Krajinović je uspeo da se vrati u igru i pruži potpuno ravnopravan otpor Izneru, pa je set ponovo ušao u taj brejk.

Ipak i ovoga puta Izner je bio koncentrisaniji i u završnici dolazi do dve meč lošte od kojih drugu pretvara u 7:5 u drugom taj brejku i konačnu pobedu.

Džon Izner u trećem kolu igraće sa pobednikom duela u kome snage odmeravaju Grk Stefanos Cicipas, peti igrač sveta, i Španac Pedro Martinez koji je 103. na listi tenisera.

U ranije odigranom meču koji je bio svojevrsni srpsi derbi Laslo Đere je posle preokreta, prvobitno gubeći sa 2:0, savladao u pet setova Miomira Kecmanovića (4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3).

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво