Читај ми!

Izner nadigrao Krajinovića, Đere nakon velikog preokreta pobedio Kecmanovića

Amerikanac Džon Izner nadigrao je Filipa Krajinovića sa 3:0 (6:7/5:7/,1:6, 6:7/6:8/) i plasirao se u treće kolo turnira na Rolan Garosu. Srpskim derbijem Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića u drugom kolu Rolan Garosa otvoren je četvrti dan takmičenja u Parizu, a pobedu je nakon preokreta odneo Laslo Đere. Duele srpskih igrača gledajte u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a, strimovi su na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i promene rezultata pratite na našem portalu.

Biće ovo četvrti međusobni duel dvojice reprezentativaca, a interesantno je da je sve dosadašnje u svoju korist rešio mlađi Kecmanović, i to bez izgubljenog seta.

Pobednik ovog susreta igraće u narednom kolu sa boljim iz meča šestog nosioca Aleksandera Zvereva i Romana Safijuljina.

Nešto kasnije, tačnije ne pre 15 časova, igraće i Filip Krajinović, koji će imati težak posao protiv Džona Iznera iz Sjedinjenih Američkih Država.

Njihov okršaj je treći na terenu sedam, posle mečeva Tamara Zidanšek – Medison Brengl, odnosno Karsper Rud – Kamil Majhšak.

Ukoliko elimiše Iznera, Filipa očekuje pobednik meča Stefanosa Cicipasa i Pedra Martinesa.

Rolan Garos počeo je u nedelju i traje do 13. juna, igra se za nagradni fond od 35.350.000 evra, a titulu brani Rafael Nadal.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво