Читај ми!

Kirjos, po običaju, opleo po najboljem na svetu: Novak je budala

Australijski teniser Nik Kirjos, po ko zna koji put, na društvenim mrežama kritikovao Novaka Đokovića, nazvavši ga "budalom".

Nik Kirjos češće je u medijima kao kritičar Novaka Đokovića, nego kao osvajač nekih značajnih teniskih turnira, a Australijanac je još jednom našao za shodno da kritikuje najboljeg tenisera sveta.

Ovoga puta, povod je bio video-snimak na kojem se Đoković vozi u minibusu sa svojim timom, a na licu ne nosi zaštitnu masku, dok je Kirjos kritikovao i devojku Bernarda Tomića koja se požalila na uslove u hotelskom karantinu.

"Đoković je budala. Protiv Bernija (Bernard Tomić prim. aut.) nemam ništa, ali njegova gospođa ima pogrešan stav, smešne scene", napisao je Kirjos na Tviteru, komentarišući televizijski prilog o Novakovim zahtevima i uslovima u karantinu.

Novak Đoković, uz nekoliko najboljih tenisera, nalazi se u Adelejdu, gde ima nesmetane uslove za trening i primremu za ATP kup i Australijan open, dok je dobar deo tenisera, njih 72, zatvorena u hotelu u Melburnu, pošto su stigli avionima u kojima je bilo zaraženih koronavirusom.

Novak je uputio listu zahteva kako bi se igračima u karantinu olakšao život i pružila prilika da nesmetano treniraju, ali je vlada Australije te zahteve odbila.

Kirjos, kao lokalac, nije obavezan da bude u karantinu.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво