Читај ми!

Troicki u finalu kvalifikacija za AO

Srpski teniser i novi selektor reprezentacije Srbije Viktor Troicki savladao je Amerikanca Julisisa Blanša sa 2:0 (7:5; 6:3) u drugom kolu kvalifikacija za prvi grend slem u sezoni. U finalnom meču za plasman na turnir suparnik će mu biti Nemac Sedrik-Marsel Štebe. U finalu kvalifikacija je i srpska teniserka Olga Danilović, koja je u Dubaiju savladala Amerikanku Sašiju Vikeri sa 6:4, 6:1.

U vrlo ravnoprapnom duelu Viktor Troicki je zahvaljujući većoj koncentraciji u finišima setova došao do pobede i odlučujućeg meča za plasman na Australijan open turnir.

Tokom prvog seta suparnici su uspevali da sačuvaju svoje servis gemove do samog finiša kada je Troicki izborio brejk šansu koju je pretvorio u osvajanje seta sa 7:5.

U nastavku se ponovila slična situacija ali je na 4:3 Viktor uspeo da načini drugi brejk i potom sigurno osvoji svoj servis za konačnu pobedu.

U finalnom meču za plasman na turnir Australijan open Viktor Troicki će se sresti sa Nemcem Sedrik-Marselom Štebeom koji je trenutno 126. igrač na svetskoj listi tenisera.

Priliku da se plasira u finale kvalifikacija kasnije danas imaće Nikola Milojević, koji igra protiv Portugalca Frederika Fereire Silve.

U finalu kvalifikacija je i srpska teniserka Olga Danilović, koja je u Dubaiju savladala Amerikanku Sašiju Vikeri sa 6:4, 6:1.

Danilović, 183. teniserka sveta, igraće u finalu protiv Indijke Ankite Raine, 180. na VTA listi.

 

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи