Читај ми!

Medvedev savladao Zvereva i zakazao duel sa Novakom

Danil Medvedev u dva seta savladao je Aleksandera Zvereva (6:3, 6:4) i ostvario prvi trijumf u grupi “Tokio 1970” na Završnom mastersu u Londonu. Istovremeno, Rus je zakazao duel sa Novakom Đokovićem u drugom kolu, a taj duel na programu je u sredu.

U reprizi finala pariskog Mastersa, Medvedev je ponovo bio bolji od Zvereva i opravdao ulogu favorita. Rus je slavio u dva seta - 6:3, 6:4, za samo 90 minuta igre.

Potpuno dva različita seta odigrali su Medvedev i Zverev. U prvom delu igre viđen je veliki broj brejk lopti, dugački poeni i gemovi, dok je u drugom samo jedan brejk odlučio pobednika.

Posle početne razmene brejkova i ispitivanja snaga (prva četiri gema trajala 25 minuta), Rus u šestom gemu ponovo oduzima servis Zverevu i osvaja prvi set 6:3.

U drugom delu igre viđen je samo jedan brejk. Zverev u sedmom gemu ne uspeva da osvoji svoj servis, što Medvedev koristi i rezultatom 6:4 dolazi do pobede.

Medvedev će u drugom kolu igrati protiv Đokovića, koji je danas bio bolji od Švarcmana, dok se u drugom duelu sastaju Argentinac i Nemac.

Još nije poznato ko će igrati u popodnevnom (15.00), a ko u večernjem (21.00) terminu.

U utorak su na programu mečevi u grupi "London 2020" - Nadal igra protiv Tima, a Cicipas protiv Rubljova.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво