Читај ми!

Đoković se sa naslednikom priprema za nastup u Beču

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se u Beogradu za predstojeći turnir iz serije 500 u Beču. Đoković je nakon finala Rolan Garosa i odmora u Bosni i Hercegovini, stigao u srpsku prestonicu i započeo pripreme za finiš sezone.

Novak je prvo delio teniske lekcije na ulici, da bi potom prešao na teren, gde mu je sparing partner bio mladi Hamad Međedović.

Momak iz Novog Pazara je najbolji srpski junior i potencijalni Đokovićev naslednik, a talenat koji poseduje pokazao je na nedavno završenom grend slemu u Parizu.

On je na juniorskom Rolan Garosu stigao do četvrtog kola u singlu, uz trijumf nad prvim nosiocem Haroldom Majoom, dok je u dubl konkurenciji dogurao do četvrtfinala.

Prisutan je bio i Đokovićev trener Goran Ivanišević, koji se odmarao prethodnih sedmica.

Što se prvog reketa sveta tiče, odlučio je da se posle 13 godina vrati u Beč, gde je osvojio titulu 2007, kako bi se tamo pripremao za Završni turnir u Londonu.

Đoković je prihvatio "vajld kard" od organizatora i pridružio se već jakoj postavi turnira, koju čine još Dominik Tim, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Dijego Švarcman, Andrej Rubljov, Mateo Beretini…

Novak verovatno neće učestvovati na mastersu u Parizu koji sledi, delom i zbog vanredne situacije koja je uvedena, iako ga je prošle sezone osvojio, pošto će mu ostati 1.000 bodova, budući da je promenjen sistem bodovanja tokom pandemije koronavirusa.

Turnir u Beču počinje 26. oktobra i traje do 1. novembra, a igra se za nagradni fond od 1.409.510 evra.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво