Читај ми!

Đere pobedom nad Čekinatom osvojio Sardiniju

Laslo Đere savladao Italijana Marka Čekinata sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5, u finalu turnira u Sardiniji. Druga ATP titula u karijeri za našeg tenisera. Turnir je iz serije 250 i igrao se za nagradni fond od 271.345 evra.

Laslo Đere osvojio je Sardiniju. U finalu je bio bolji od 103. igrača na ATP listi, domaćeg tenisera Marka Čekinata. Velika borba dva izjednačena rivala. Đere je imao više snage i koncentracije i zasluženo je osvojio trofej.

Na samom startu meča, naš teniser je oduzeo servis protivniku. Međutim, Italijan je uzvratio već u narednom gemu. Potom su oba tenisera uspela da sačuvaju svoje servise pa je set odlučen u taj-brejku.

Sigurnom igrom, naš teniser je uz dva mini-brejka stigao do prednosti od 4:0. Stečenu prednost uspeo je da sačuva do kraja seta i osvoji taj-brejk sa 7:3.

I u drugom setu Đere je prvi došao do brejka prednosti. Usledila je revija brejkova na obe strane sve do rezultata 3:3. Potom su oba tenisera uspevala da osvoje svoje servise.

Pri rezultatu 5:4 za našeg tenisera, a na servis Italijana, Đere osvaja prvu meč-loptu. Ipak protivnik uspeva da se izvuče i osvoji gem – 5:5.

Nove dve vezane meč-lopte Đere je osvojio u 12. gemu, ponovo na servis protivnika. Međutim, i ove je propustio. Osvojio je još jednu, koju je iskoristio i osvojio gem, set i meč, za 7:5 u drugom setu.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво