Lajović ukrotio servis Raonića, sledeći je Nadal

Dušan Lajović savladao Miloša Raonića sa 2:1 po setovima 7:6, 4:6, 6:2 i plasirao se u osminu finala gde ga očekuje duel sa Rafaelom Nadalom, braniocem titule na mastersu u Rimu.

Dušan Lajović je uspeo da se izbori sa prvim servisom Miloša Raonića. Posle velike borbe i gubitka drugog seta iskoristio je svoje šanse i stigao do zaslužene pobede.

Nakon početnog odmeravanja snaga, prvi je do brejka prednosti stigao Lajović. Međutim, protivnik je u narednom gemu je uzvratio. Usledio je miran period igre u kome su oba tenisera bila sigurna na svoj servis. Prvi set rešen je u taj-brejku. Lajović je imao više snage i koncentracije i dobio ovaj period sa 7:3.

U trećem gemu drugog seta Raonić je uspeo da oduzme servis našem teniseru. Lajović je uzvratio istom merom i izjednačio na 2:2. Međutim, u sedmom gemu Kanađanin ponovo dolazi do brejka prednosti. Naš teniser nije uspeo da se vrati u set, protivnik je zadržao prednost i dobio set sa 6:4.

Treći set doneo je odličnu igru našeg tenisera. Lajović je u četvrtom gemu stigao do brejka prednosti i vođstva od 3:1. Nastavio je Dušan da lomi protivnika i u osmom gemu na servis Kanađinana koristi drugu meč loptu i stavlja tačku na ovaj meč - 6:2 u drugom setu.

U borbi za četvrtfinale Lajović će igrati sa Špancem Rafaelom Nadalom.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво