Krajinović preko Čekinata zakazao duel sa Đokovićem

Filip Krajinović nadigrao Italijana Marka Čekinata sa 2:0 po setovima 6:4, 6:2 i plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu. U borbi za četvrtfinale čeka nas duel dva srpska igrača Đokovića i Krajinovića.

Filip Krajinović je opravdao ulogu favorita protiv 113. na ATP listi. Naš teniser je uspeo da slomi otpor protivnika. Uspevao je Italijan koliko-toliko da parira našem teniseru, ali samo u prvom setu. Ipak, kvalitet je bio na strani Krajinovića koji je zasluženo stigao do osmine finala i duela sa Novakom Đokovićem.

Posle početnog odmeravanja snaga naš teniser je konstantno pritiskao servis protivnika. U sedmom gemu došao je do tri vezane brejk prilike, iskoristio je drugu i stekao prednost. Potom se naš teniser koncentrisao na svoj servis i rutinski priveo set kraju - 6:4.

U drugom setu na terenu je bio samo jedan teniser. Krajinović je u ranoj fazi, u trećem gemu, oduzeo servis protivniku, potom je materijalizovao brejk i poveo sa 3:1. Velika borba vodila se u petom gemu, naš teniser je pokušao da ponovo oduzme servis protivniku. U najdužem gemu na meču posle četiri izjednačenja, nakon prednosti za protivnika, Filip je osvojio novu brejk loptu, nakon izjednačenja još jednu, koju je iskoristio i došao do dva brejka prednosti.

Potom je Krajinović lagano priveo meč kraju, iskoristivši prvu meč loptu na servis protivnika - 6:1.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво