Novak rutinski protiv Karuza za treće kolo Rima

Novak Đoković je savladao Salvatorea Karuza sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, i plasirao se u treće kolo mastersa u Rimu, gde ga očekuje duel sa boljim iz meča Krajinovića i Čekinata.

Novak Đoković je uspešno započeo pohod u Rimu. Protivnik je pružio snažan otpor, ipak to nije bilo dovoljno da ozbiljnije zapreti našem asu. Novaku je više vremena trebalo da se prilagodi na podlogu nego na igru protivnika. Stvari su brzo došle na svoje mesto i naš teniser je rutinski obavio posao.

Oba tenisera su dobro ušla u meč. Novaka na startu nije baš najbolje služio servis, međutim, kako je vreme odmicalo, bio je sve sigurniji. Prve dve brejk prilike nije iskoristio, narednu u osmom gemu koristi i oduzima servis protivniku.

Potom je Novak bio siguran na svoj servis i tako osvojio prvi set – 6:3.

Nastavio je Đoković u istom stilu i u nastavku, konstantno je pritiskao servis protivnika, a u trećem gemu, posle velike borbe i 12 minuta igre, iskoristio je četvrtu brejk priliku i stigao do prednosti. Potom je uspeo da materijalizuje brejk i povede sa 3:1.

Novak je ponovo ubrzao tempo, to je slomilo otpor protivnika, koji nije uspeo da zadrži još jedan servis i Đoković rutinski privodi meč kraju – 6:2 u drugom setu.

Đokovićev rival u trećem kolu biće uspešniji iz duela Krajinović – Čekinato.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво