Kecmanović u finalu Kicbila

Miomir Kecmanović posle velike borbe u tri seta savladao Švajcarca Mark-Andrea Hislera sa 2:1 - 6:2, 7:5, 6:3 i plasirao se u finale turnira u Kicbilu. Protivnik će mu biti Nemac Janik Hanfman.

Kecmanović je uspeo da se domogne finala ATP turnira u Kicbilu nakon trijumfa nad Hislerom, koji je pružio snažan otpor, osvojio set, ali je naš teniser uspeo da bude bolji u oslučujućem setu i zasluženo se plasirao u finale.

Kesmanović je odlično ušao u meč, već u drugom gemu oduzeo je servis protivniku, a potom poveo sa 3:0. Protivnik je iz drugog pokušaja uspeo da osvoji svoj servis. Potom je set ušao nešto mirniji period u kome su oba tenisera uspevala da zadrže servis. U osmom gemu naš teniser ponovo pravi brejk za 6:2 u prvom setu.

Velika borba u drugom setu. Na startu teniseri su razmenili po jedan brejk. U četvrtom gemu Kecmanović je propustio pet brejk prilika. Kada se očekivalo da će set biti rešen u taj-brejku, protivnik koristi svoju šansu pravi brek i osvaja set. Naš teniser nije imao priliku za popravni - 7:5.

Prvi je do brejka prednosti u odlučujućem setu stigao Švajcarac u trećem gemu. Međutim, već u narednom naš teniser uspeva da povrati izgubljeno. Odlučujući je bio šesti gem kada je Kecmanović ponovo oduzeo servis protivniku i poveo sa 4:2.

Potom je naš teniser rutinski priveo meč kraju za konačnih 6:3 u trećem setu.

Protivnik u finalu biće mu Nemac Janik Hanfman koji je u polufinalu savladao Lasla Đerea sa 2:1 6:4, 3:6, 6:7 (5:7).

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се