Marej: Jednostavno, Verdasko je bio bolji

Britanski teniser Endi Marej rekao je posle poraza od Fernanda Verdaska (3:2) u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije da je Španac bio bolji i da razlog za neuspeh nije slaba fizička priprema ili pad koncentracije.

Meč je trajao tri sata i 15 minuta, a Marej je oba seta dobio ubedljivo (6:2 i 6:1), ali je dozvolio Verdasku da osvoji poslednja dva seta (6:3 i 6:4).

"Ne mislim da je uzrok poraza loša fizička pripremljenost ili pad koncentracije. Jednostavno, igrao je mnogo bolje. Ne želim da tražim izgovore za poraz", rekao je Marej.

Britanac je rekao da ga ovaj poraz "boli" isto kao i prošlogodišnji od Francuza Žoa Vilfrida Tsonge u prvom kolu Melburna.

"Prošle godine mi je teško pao poraz od Tsonge, a i ovaj bi mogao da se svrsta u istu kategoriju. Ipak, i prošle sezone sam se vratio posle neuspeha u Melburnu, pa se nadam da će i sada biti tako", zaključio je Marej.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи