Krajinović imao, pa ispustio Raonića i polufinale

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u četvrtfinalu Sinsinati Mastersa koji se igra u Njujorku, od Kanađanina Miloša Raonića sa 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 7:5).

Ima za čim da žali Filip Krajinović nakon duela sa Milošem Raonićem.

Srpski teniser koji se nalazi na 32. mestu na ATP listi, odigrao je odličan meč, bio nadomak trijumfa, ali ipak posustao protiv favorizovanog protivnika.

Krajinović je nakon 39 minuta osvojio prvi set sa 6:4. Ranim brejkom stekao je prednost od 3:1, koju je uspešno odbranio do kraja seta.

Veoma sličan scenario odvijao se i u narednom setu. Rani brejk za prednost od 2:1, potom potvrđen brejk i vođstvo od 3:1.

Igrao se gem za gem, obojica su bili sigurni na svoj servis. Krajinović je vodio sa 5:3, Raonić smanjio na 5:4 i očekivalo se da, poput u prvom setu, Filip privede set i meč kraju.

Ipak, usledio je brejk Raonića, nakon čega drugi set odlazi u taj-brejk, koji pripada Kanađaninu crnogorskog porekla sa 7:2.

Od tog momenta potpuno se promenio momentum meča i Raonić se osećao slobodnije.

Odlučujući set dugo se igrao bez brejka, iako je Krajinović imao tri šanse pri rezultatu 3:3.

Raonić se odbranio, a iako je više neizvesnosti bilo na njegov servis, 30. teniser odoleo je naletima Krajinovića, potom uzeo brejk za vođstvo od 6:5 i u narednom gemu upisao bitnu i teško zarađenu pobedu.

Miloš se plasirao se u polufinale Sinsinatija, gde će se sastati sa Stefanosom Cicipasom, kome je domaći teniser Opelka predao meč.

U drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Roberto Bautista-Agut.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво