Novak trenira u Marbelji, put u Njujork i dalje na čekanju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje se nalazi u Marbelji gde trenira i sprema se za "restart" sezone. Đoković još nije odlučio da li će nastupati na turnirima po Americi, kojima bi trebalo da bude nastavljeno takmičenje na ATP turu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa treninga u njegovom dvorištu u Marbelji, na tvrdoj podlozi na kojoj se igraju turniri po SAD.

Snimak je objavila Ana Antić, ćerka našeg proslavljenog trenera Radomira Antić, a sparing partner mu je bio Felisijano Lopes.

Novak i, posle niza sastanaka čelnih ljudi Ju-Es opena i Teniske asocijacije profesionalaca (ATP), nije prelomio da li će putovati u "veliku jabuku".

Najboljeg igrača planete brine dvonedeljni karantin po povratku u Evropu iz Amerike, koji je trenutno obavezan, a koji bi umnogome poremetio nastavak sezone.

Pre nekoliko dana je predvodio najboljih 20 igrača na tajnom sastanku, kada je saopšteno da će se svi povući sa Ju-Es opena, ukoliko im se ne garantuje da će moći slobodno da se vrate u Evropu i nastupaju na Rolan Garosu.

Doduše, i turniri na "starom kontinentu" su pod znakom pitanja jer pandemija koronavirusa ne jenjava, posebno pošto je otkazan masters u Madridu.

Masters u Sinsinatiju, gde bi Đoković trebalo da nastupi, počinje 22. avgusta u Njujorku, posle čega će biti organizovan Ju-Es open.

Novak je inače prijavljen i za takmičenje u dublu na Sinsinati openu, zajedno sa Filipom Krajinovićem.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво