Odložena ceremonija prijema u tenisku Kuću slavnih

Ceremonija prijema u tenisku Kuću slavnih Končite Martines i Gorana Ivaniševića, koja je trebalo da se održi u julu u Njuportu, odložena je za narednu godinu zbog pandemije koronavirusa, saopštio je generalni direktor Tod Martin.

Zbog trenutne situacije teniska sezona suspendovana je do kraja jula, pa je odlučeno i da svečanost prijema najbolje teniserke Španije i nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića u Kuću slavnih bude odložena.

„Iako ćemo ove godine propustiti tradicionalo okupljanje, zdravlje i sigurnost svih koji su uključeni i naša lokalna zajednica su prioritet. Radujemo se što ćemo pružiti Končiti i Goranu proslavu kakvu zaslužuju povodom ulaska u Kuću slavnih i da sledećeg leta vratimo najbolje u profesionalnom tenisu u Njuport.", izjavio je Tod Martin, generalni direktor Međunarodne teniske dvorane slavnih.

Končita Martinez i Goran Ivanišević su svojim izjavama podržali ovakvu odluku Kuće slavnih i istakli da ona ne umanjuje njihovu radost i zadovoljstvo. 

„Već se radujem julu 2021. godine u Njuportu. Pomeranje svečanosti u sledeću godinu je prava odluka za sve. Svi se možemo nadati da će svet do tada biti u boljoj situaciji i imaće mnogo toga da se proslavi. ", rekla je Končita Mendez.

"Saznanje da ću biti član Kuće slavnih mi je donelo dovoljno radosti ove godine. Sa zadovoljstvom ću sačetakti svečanost narednog leta, a sada svi možemo da se fokusiramo na ono najvažnije, a to je zdravlje", poručio je Ivanišević.

Najbolja teniserka Španije Končita Martinez i Goran Ivanišević izabrani su u Kuću slavnih početkom godine, a svečanost prijema je bila planirana za 18. jun.  

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво