Kecmanović igrao samo set i prošao u drugo kolo Delrej biča

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Delrej biču, pošto mu je Džordan Tompson predao meč posle prvog seta. Kecmanović je prvi deo igre dobio rezultatom 6:2, nakon čega je Australijanac odlučio da se povuče.

Tompson je od početka susreta osećao bolove, pa je Miomiru bilo potrebno samo 29 minuta da reši prvi deo igre.

U drugom je odigrano samo nekoliko poena, protivnik je servirao i bilo je 15:40, kada mu je postalo jasno da mora da pruži ruku.

Kecmanović je nastavio da beleži dobre rezultate na američkom betonu, očekuje ga novi skok na ATP listi, a priliku da popravi bodovni saldo imaće u drugoj rundi.

Tamo ga očekuje pobednik susreta Stefan Kozlov – Igo Imber.

Turnir u Delrej biču igra se za nagradni fond od 602.935 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво