Đere odustao od Rija, sledi veliki pad na ATP rang-listi

Srpski teniser Laslo Đere odustao je od turnira iz Serije 500 u Rio de Žaneiru zbog povrede trbušnog mišića. Đere je trebao da brani titulu koju je prošle godine osvojio na ovom turniru, pa će ostati bez bodova.

Laslo Đere je na društveni mrežama objavio da zbog povrede odustaje od ovogodišnjeg turnira u Rio de Žaneiru gde je prošle godine osvojio prvu titulu u karijeri.

"Teško je opisati koliko sam tužan i razočaran trenutno što moram da otkažem ovogodišnji turnir u Riju. Povredio sam trbušnjak tokom poslednjeg meča, što će me sprečiti da igram na svom omiljenom turniru, gde sam prošle godine postigao svoj najveći uspeh i osvojio prvu ATP titulu.", napisao je Đere na Instagramu i dodao:

"Jako sam čekao da ponovo igram u Rio de Žaneiru, ali to se nažalost neće desiti ove godine. Bila je teška odluka, ali u ovom momentu prvo moram da se pobrinem za svoje telo kako bih se što pre vratio na teren."

Đere će zbog izostanka sa turnira izgubiti 500 bodova što će se odraziti i na njegov plasman na novoj ATP listi. 

Đere je trenutno 35. na svetu ali čeka ga veliki pad i 24. februara biće oko 70. mesta .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи