Ivanišević: Želim Srbiju sa Hrvatskom na EP, gubitnika ćemo "maltretirati" na Vimbldonu

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević rekao je da bi voleo da Srbija prođe baraž za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Naša reprezentacija nije uspela da se plasira na kontinentalno takmičenje putem kvalifikacija i poslednju šansu će imati u baražu.

Srbija će u polufinalu igrati u Oslu protiv Norveške (26. mart), dok bi u potencijalnom finalu igrala u Beogradu protiv boljeg iz susreta Škotska – Izrael (31. mart).

Ivanišević, koji je u stručnom štabu Novaka Đoković, u velikom intervjuu za Jutarnji list pričao je o mnogim stvarima, a između ostalog bio je pitan i za EVRO.

"Voleo bih da se Srbija kvalifikuje i da nam dođu u grupu. Gde ćeš bolje da svi zajedno odemo na utakmicu. Naravno da će onaj koji izgubi morati da trpi 'maltretiranje' tokom Vimbldona. Ali to tako ide. A, više od svega bih volio da zajedno izbacimo Englesku. Kad se napali taj balkanski mentalitet, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise...", rekao je Ivanišević.

Ukoliko Srbije prođe sve prepreke u grupi će igrati sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

Ivanišević je prokomentarisao i meč sa Engleskom u prepoznatljivom tonu.

"Joj, kako bih se Englezima napio krvi. Bilo bi spektakularno. Ulepšalo bi mi boravak u Engleskoj. Videćemo kakav će biti raspored, ali da ću gledati svaku utakmicu, to sigurno", dodao je on.

Nekadašnji hrvatski teniser u istom periodu, kada se bude igralo Evropsko prvenstvo, biće zajedno sa Novakom Đokovićem zbog Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво