Novak: Postao sam ovakav igrač zbog mečeva sa Rodžerom i Rafom

Đoković će se za plasman u finale Australijan opena boriti protiv Rodžera Federera, a srpski teniser rekao je da su ga upravo dueli protiv Švajcarca, kao i Rafaela Nadala, učinili igračem kakav je danas.

Novak je savladao Raonića u četvrtfinalu Australijan open, a za plasman u finale boriće se protiv Rodžera Federera, koji je savladao Tenisa Sandgrena posle velikog preokreta.

"Imam veliko poštovanje prema Rodžeru i svemu što je postigao u ovom sportu. On jedan od najvećih i jedan od dvojice najljućih rivala. Rekao sam više puta, ponoviću opet: mečevi protiv Rodžera i Rafe načinili su me igračem kakav sam danas. Zahvalan sam što sam imao toliko mečeva sa njima. Rodžer je danas bio neverovatan i nije prvi put da je tako nešto uradio u svojoj karijeri. Neka bolji pobedi", rekao je Novak.

Meč između Đokovića i Federera biće 50. međusobni duel, a polufinale ovogodišnjeg Australijan opena na programu je u četvrtak ujutru (oko 9.30) po srednjoevropskom vremenu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво