Đoković: Kobi, zauvek ćete živeti u našim srcima

Najbolji srpski teniser Novak Đoković teško je podneo vest da je njegov prijatelj Kobi Brajant poginuo u helikopterskoj nesreći. Novak i Kobi imali su veoma dobar odnos i američki košarkaš je našem asu pomogao da prebrodi period pauze zbog povrede.

Brajant je poginuo odlazeći na utakmicu koju je igrala njegova ćerka, ljudi širom sveta su počeli momentalno da se opraštaju od "Crne mambe", među njima su bili Luka DončićBogdan BogdanovićMajkl DžordanVlade DivacŠekil O'Nil...

Porukama podrške porodici priključio se i Đoković, kojem je Brajant bio uzor i mentor.

"Iskreno tugujem zbog današnjih vesti. Kobi mi je bio veliki mentor i prijatelj. Ti i tvoja ćerka ćete živeti zauvek u našim srcima. Ne postoje reči kojima bih opisao svoje saučešće porodici Brajant i svim porodicama koje pate zbog ove tragedije. Počivaj u miru, prijatelju", napisao je Đoković.

Pored Kobija i njegove 13-godišnje ćerke Điđi, poginulo je i bivši bejzbol trener Džon Altobeli sa porodicom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи