Federer posle drame u pet setova "preživeo" Milmana

Rodžer Federer posle velike borbe u pet setova obezbedio plasman u četvrto kolo Australijan opena. Švajcarac posle drame slavio pobedu nad domaćim teniserom Džonom Milmanom od 3:2 (4:6, 7:6, 6:4, 4:6, 7:6 /10:8/).

Federer je do pobede stigao posle više od četiri sata tenisa i velike drame u taj-brejku petog seta, koji je dobio posle preokreta – 10:8.

Džona Milmana delila su samo dva poena od velike pobede.

Ali je "Maestro" još jednom pokazao kakav je karakter i kakav je igrač. Gubio je sa čak 8:4 u super taj-brejku, ali je osvojio šest poena zaredom i slavio na veliko razočaranje domaće publike.

Federer je do plasmana u četvrto kolo stigao iako je imao čak 80 neiznuđenih grešaka. Ovo je takođe bila i njegova jubilarna 100. pobeda na australijskom grend-slemu.

Švajcarac će u četvrtom kolu igrati protiv 67. tenisera na ATP listi, Mađara Martona Fučoviča, koji je u tri seta bio bolji od Amerikanca Tomija Pola – 6:1, 6:1, 6:4.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара