Dušan Lajović rutinski do trećeg kola

Srpski teniser Dušan Lajović ubedljivo nadigrao Marka Polmasa sa 3:0 (6:1;6:4;6:3) i plasirao se u treće kolo Australijan opena. U trećem kolu Lajović će se sresti sa Argentincem Dijegom Švarcmanom koji je eliminisao Alehandra Davidoviča Fokina.

Posle pobede u prvom kolu Dušan Lajović je nastavio uspešnu seriju na Australijan openu rutinski nadigravši domaćeg tenisera Marka Polmasa.

Naš teniser, koji je trenutno na 27 poziciji liste svetskih tenisera, od samog starta meča je samouvereno ušao u duel i demonstrirao nadmoćnost nad suparnikom koji je trenutno na 133. poziciji.

Sa dva osvojena brejka Dušan dobija prvi set sa 6:0, a Polmas tek u drugom uspeva da delimično pruži ravnopravan otpor ali Lajović u finišu osvaja i drugi set sa 6:4.Na početku trećeg seta Dušan opet brejkom osvaja prednost koju potom rutinski pretvara u konačnih 6:3 i pobedu u meču sa 3:0.

U prvom međusobnom duelu ovih suparnika Lajović je slavio posle sat i 54 minuta igre.

U trećem kolu Dušan Lajović će se sresti sa Argentincem Dijegom Švarcmanom koji je eliminisao Alehandra Davidoviča Fokina.

Lajović i Švarcman igrali su do sada tri puta, a Argentinac ima jednu pobedu više.

Rezultate trećeg dana možete pogledati ovde.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара