Srpski dan u Melburnu, Đoković u ranu zoru

Sreda ujutru Melburnu biće dobro propraćena u Srbiji. Trojica srpskih tenisera igraće svoje mečeve drugog kola, a najbolji među njima, Novak Đoković, bi na teren trebalo da izađe oko 5 časova.

Njegov protivnik na "Rod Lejver" areni biće malo poznati Japanc Tucuma Ito.

Okršaj drugog i 146. igrača na ATP liste treći je po redu na terenu koji je pokriven, pa vremenski uslovi neće moći da utiču na njegov početak.

On će zavisiti jedino od dužine trajanja dva ženska singla, takođe u okviru drugog kola. 

Novak do sada nije imao priliku da se rivalom iz Japana susretne na turu, ali svakako važi za apsolutnog favorita u tom duelu.

Oko 7 časova možemo očekivati i duel Dušan Lajovića, koji će na terenu broj tri igrati protiv domaćeg tenisera Marka Polmasa.

Pre njih na tom istom betonu igraće se dva ženska i jedan muški singl, a program počinje u 01.00 po srpskom vremenu.

I za kraj, što se muškog tenisa tiče, ostaje duel između Filipa Krajinovića i Švajcarca Rodžera Federera, koji će u "večernjem" terminu na "Lejveru" igrati svoj četvrti međusobni duel.

Prethodna tri duel dobio je Rodžer, a šta će biti u četvrtom odmeravanju snaga možete pratiti oko 10 časova po našem vremenu.

Što se ženske konkurencije, u sredu će konačno biti odigran i duel Nine Stojanović protiv Anastasije Pavljučenkove. Taj duel je dva puta pomeran - prvo sa ponedeljka na utorak zbog kiše, a onda i na sredu zbog gužve u rasporedu.

Taj duel je na programu negde oko jedan sat iza ponoći.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво