Novaka napustio član stručnog štaba pred Australijan open

Drugi teniser sveta Novak Đoković ostao je bez jednog člana stručnog štaba pred Otvoreno prvenstvo Australije. Đoković i Kreg O'Šenesi, teniski analitičar koji je bio deo tima, neće sarađivati u 2020. godini.

Ovu odluku objavio Amerikanac na svom Tviter profilu i zahvalio Novaku na izuzetnoj saradnji.

On je krajem 2017. godine priključen stručnom štabu kada su došli Andre Agasi i Radek Šćepanek i posao mu je bio da pravi statističke analize protivnika i na taj način priprema našeg asa.

"Stručnjak za brojeve", kako ga mnogi u teniskom svetu nazivaju, ostao je sa Đokovićem i po odlasku Agasija i Šćepaneka, ali je sada njihov posao završen.

"Bilo je neverovatno raditi s Novakom tokom prethodne tri godine - osvojio je četiri grend slema i dominirao kao prvi igrač sveta. Sada nam se putevi razilaze", napisao je O'Šenesi.

Australijan open počinje u noći između nedelje i ponedeljka, a Novak prvi meč igra protiv Jan-Lenarda Štrufa.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи