Zverev opleo po Kirjosu: Mnogi mladi momci su bolji od njega

Sedmi teniser sveta Aleksander Zverev nema dobro mišljenje o Niku Kirjosu. Zverev je pred početak Australijan opena izjavio da ima mnogo mlađih igrača koji su bolji od kontroverznog Kirjosa.

Nemac je posebno apostrofirao Stefanosa Cicipasa, koji je na najvećim turnirima pokazao da može da se nosi sa vodećim igračima.

"Mislim da ima mnogo mladih momaka koji su trenutno, bez uvrede, jednostavno bolji od njega. Stefanos Cicipas je bolji od njega, konstantniji je u mečevima na pet setova i to je takođe ono što je potrebno", rekao je Zverev i objasnio šta je najveća razlika na grend slemovima:

"Nisu ovo mečevi na tri dobijena, u kojima možete pobediti za sat i 20 minuta i izaći sa terena. Da biste savladali najbolje, morate igrati najbolji tenis duži vremenski period."

Saša je izgubio četiri od sedam međuosobnih mečeva od Kirjosa, ali veruje da i u ekipi Australije ima boljih pojedinaca.

"U stvari, mislim i da je Aleks de Minor jednostavno konstantniji igrač trenutno. Ne znam zašto mnogi ljudi ne pričaju o njemu jer je igrao neverovatno na ATP kupu. Mnogo mladih momaka ima šansu ove godine, biće interesantno videti."

Uprkos tome što je sedmi na ATP rang-listi, ne nalazi se u užem krugu favorita, najviše zbog mentalne slabosti i nemogućnosti da prikaže pravo lice kada je potrebno.

"Znam da nisam favorit da osvojim titulu ili nešto slično, drugi igraju bolje od mene. Ali mogu vam obećati, odraću d**e na terenu kako bih osvojio svaki mogući poen", zaključio je Zverev.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво