Teniseri Srbije sa Francuskom u drugom kolu ATP tura

Teniska reprezentacija Srbije igra sa selekcijom Francuske mečeve drugog kola grupe A na novoformiranom ATP Kupu koji se igra u Brizbejnu. U prvom meču koji počinje u 08.30 srešće se Dušan Lajović i Benoa Per, a potom oko 10.00 na teren izlaze Novak Đoković i Gael Monfis. Tok mečeva i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Duel reprezentacija Srbije i Francuske verovatno će direktno odlučiti o tome koji će tim prvi deo takmičenja završiti na prvom mestu.

Selekcija Srbije je trenutno prva u grupi posle ubedljive pobede nad Južnom Afrikom sa 3:0, a Francuska je drugoplasirana posle pobede nad Čileom sa 2:1.

U drugom kolu grupe A prvi će na teren u 08.30 izaći Dušan Lajović i Benoa Per koji su do sada imali dva duela iz kojih oba tenisera imaju po jednu pobedu.

Drugi meč će početi oko 10.00 a u njemu će snage odmeriti Novak Đoković i Gael Monfis. Oni su do sada odigrali pet mečeva, a prvi teniser Srbije je u svima odneo ubedljive pobede.

Plasman u četvrtfinale ATP kupa izboriće šest pobednika grupa kao i još dve najbolje drugoplasirane reprezentacije. 

Tok mečeva reprezentacija Srbije i Francuske u drugom kolu ATP tura i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво