Teniseri Srbije sa Francuskom u drugom kolu ATP tura

Teniska reprezentacija Srbije igra sa selekcijom Francuske mečeve drugog kola grupe A na novoformiranom ATP Kupu koji se igra u Brizbejnu. U prvom meču koji počinje u 08.30 srešće se Dušan Lajović i Benoa Per, a potom oko 10.00 na teren izlaze Novak Đoković i Gael Monfis. Tok mečeva i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Duel reprezentacija Srbije i Francuske verovatno će direktno odlučiti o tome koji će tim prvi deo takmičenja završiti na prvom mestu.

Selekcija Srbije je trenutno prva u grupi posle ubedljive pobede nad Južnom Afrikom sa 3:0, a Francuska je drugoplasirana posle pobede nad Čileom sa 2:1.

U drugom kolu grupe A prvi će na teren u 08.30 izaći Dušan Lajović i Benoa Per koji su do sada imali dva duela iz kojih oba tenisera imaju po jednu pobedu.

Drugi meč će početi oko 10.00 a u njemu će snage odmeriti Novak Đoković i Gael Monfis. Oni su do sada odigrali pet mečeva, a prvi teniser Srbije je u svima odneo ubedljive pobede.

Plasman u četvrtfinale ATP kupa izboriće šest pobednika grupa kao i još dve najbolje drugoplasirane reprezentacije. 

Tok mečeva reprezentacija Srbije i Francuske u drugom kolu ATP tura i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

broj komentara 0 pošalji komentar