Novak: Kakav način da se započne godina

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je Južnu Afriku, pošto je stekla nedostižnih 2:0 u meču A grupe ATP kupa. Ključan poen Srbiji doneo je svetski broj dva Novak Đoković pobedom protiv Kevina Andersona – 7:6 (7:5), 7:6 (8:6).

U egal duelu Đoković je imao više snage i koncentracije u oba taj-brejka, posebno u drugom, kada je spasao set-loptu i to na servis rivala, pre nego što je vezao tri poena za preokret.

"Kakav način da se započne 2020. godina. Želim da zahvalim svim navijačima što su došli, srčano me bodrili i ostali do kraja s obzirom na to da je oko 22.00. Meč sam počeo izuzetno dobro. Poveo sam sa 4:1, kada je Kevin podigao nivo igre. Zadovoljan sam kako sam uspeo da se suprotstavim njegovoj agresivnosti i malom broju grešaka", rekao je Đoković posle meča.

Prvi bod Srbiji doneo je Dušan Lajović, pošto je je savladao Lojda Herisa sa 3:6, 7:6 (7:4), 6:3.

Srpski teniseri u ponedeljak igraju protiv Francuske, koja je ranije danas bila bolja od Čilea – 2:1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво