Novak: Sve dugujem reprezentaciji

Jednim od najneverovatnijih taj brekova u istoriji Dejvis kup reprezentacije Srbije završen je nastup naše reprezentacije u Madridu.

U trećem setu viđena je nesvakidašnja drama čija kulminacija je bila na meč loptama koje su propustili Novak i Viktor. Imali su ih tri u taj brejku, dve uz servis ali su Hačanov i Rubljov sve spasili i potom iskoristili prvu priliku za plasman u polufinale.

"Ne znam kako bih opisao ovaj bol. Ovo je bio jedan od najčudnijih, najneizvesnijih mečeva koje sam ikada imao u svom životu. Mislim da ovakav dubl nikada nisam igrao. Ovakav značaj dubla i u ovakvim okolnostima u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, na taj način izgubiti meč... šta može da se kaže. Ne znam da li se to videlo ali mi smo se trudili do poslednjeg udarca", rekao je najbolji teniser Srbije.

"Ne postoji osećaj bola i sreće onakav kao kad igram za reprezentaciju. Šampionski tim 2010. godine, proslava protiv Francuza u jako dramatčnom finišu dala mi je krila za čitavu moju karijeru. Od 2011. ja sam bio potpuno drugi igrač, moja karijera krenula je uzlaznom putanjom i ja to dugujem reprezentaciji. Jako mali broj igrača ima to što mi imamo i dobra stvar je što imamo i narednu generaciju, kroz Filipa, Ducija, Đerea i Kecmanovića koji će da nose boje Srbije, rekoa je Novak.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво