Španci na Argentinu, četvrtfinalni derbi Australije i Kanade

Poznati su svi četvrtfinalisti završnog turnira Dejvis kupa u Madridu. Pošto je reprezentacija Srbije kao prva prošla grupu A, dobili smo i ostale učesnike najboljih osam.

Osim "orlova" dalje su prošli Australija, Kanada, Španija, Nemačka, Velika Britanija, dok su dve najbolje drugoplasirane Rusija i Argentina.

Srbija će odmeriti snage sa Rusima, dok će Argentina na megdan domaćinu Španiji.

Plasman Britaniji među osam najboljih doneli su Džejmi Mari i Nil Skupski u dublu, koji su u odlučujućem meču sa Kazahstanom bili bolji od Bublika i Kukuškina.

Kajl Edmund doneo je prednost u ovom duelu savladavši Kukuškina u dva seta – 6:3, 6:3.

Dani Evans je ponovo imao šansu da pre dubla donese pobedu Britancima, međutim ponovo je i omanuo. Bublik ga je savladao posle preokreta i dubl je odlučivao ko će u četvrtfinale.

Džejmi Mari i Nil Skupski bili su veliki favoriti i opravdali su ulogu. Prvi set dobili su za manje od pola sata (6:1), u drugom su se malo pomučili, ali su opet rutinski došli do pobede - 6:1, 6:4.

Oni će igrati protiv Nemačke, koja je takođe sa 2-1 eliminisala Čile.

Filip Kolšrajber je pobedio Nikolasa Žarija sa 6:4, 6:3, a Kristijan Garin je iznenadio Jan-Lenarda Štrufa, rezultatom 6:7 (3-7), 7:6 (9-7), 7:6 (10-8).

Kravic i Mies su overili plasman pobedom nad Bariosom i Tabiljom – 7:6 (7-3), 6:3.

Kompletne rezultate Dejvis kupa možete pogledati OVDE

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи