Krajinović za RTS: Verujem u sebe, verujem u ovaj tim

Filip Krajinović zadovoljan igrom u meču protiv Juičija Sugite, a pun samopouzdanja dočekuje duel sa Francuskom, gde će odmeriti snage sa Congom. Srbija je sa 3:0 savladala Japan u prvom kolu Dejvis kupa.

Odličnom igrom Filip Krajinović je savladao Juičija Sugitu, čime je Srbija povela sa 1-0 protiv Japana (kasnije i pobedila Japan) na završnom turniru Dejvis kupa. 

"Veoma bitna pobeda za mene, mislim da sam igrao dobar tenis. Osetio sam pritisak na početku, jer sam otvorio dan i igrao prvi meč za reprezentaciju. Zadovoljan sam, ispalatilo se sve ono što smo radili i trenirali", rekao je Krajinović.

On je odigrao jedan od najboljih mečeva u ovoj godini. 

"Servirao sam dobro, pomogla mi je i nadmorska visina, dala mi je snagu u servisu. Bio sam čvrst na osnovnoj liniji, bekhend paralela me služila, generalno sam jako zadovoljan i ulazim sa dosta samopouzdanja u sutrašnji meč".

"Orlove" već u četvrtak očekuje novi izazov jer će protivnik biti selekcija Francuske, za koju nastupaju Žo-Vilfrid Conga, Gael Monfis, Benoa Per, Pjer Ig Erber i Nikola Mau.

"Conga je izvanredan igrač, Top 10, finalista Grend slema, šta reći o njemu i njegovoj karijeri... On je favorit i to stoji, ali daću sve od sebe, verujem u svoju igru, verujem u tim. Neće biti lako, ali imam plan i taktiku, držaću se toga. Verujem da možemo da pobedimo Francusku", rekao je Krajinović.

Nagradni fond turnira u prestonici Španije je 20.000.000 dolara. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи