Dejvis kup selekcija Srbije od danas jača za Novaka

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković danas stiže u Madrid gde će odraditi prvi trening na centralnom terenu "Kaha mahike" u kojoj će biti odigran finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa 2019.

Trening reprezentacije Srbije zakazan je na centralnom terenu od 16.30 do 18.30, od 19.00 časova biće održana zvanična pres konferencija Dejvis kup tima Srbije u media centru "Kaha mahike" na kojoj će prisustvovati ceo naš tim.

Danas je i Kid's day , a od srpskih tenisera na ovom događaju učestvovaće naš reprezentativac Viktor Troicki koji je upravo odradio trening sa kolegom Filipom Krajinovićem, njihovom treningu prisustvovali su mali teniseri učesnici Kid's day-a.

Takmičenje počinje u ponedeljak, a naša selekcija smeštena je u grupu A sa Francuskom i Japanom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво