Đoković: Federer zaslužio pobedu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon poraza od Rodžera Federera na Završnom turniru u Londonu izjavio je da je Švajcarac bio bolji u svim segmentima i da je zasluženo trijumfovao.

Srpski teniser nakon poraza istakao je da je Federer uradio sve ispravno, a on sve pogrešno u meču.

"Mnogo toga nisam uradio kako treba, iskreno rečeno. On je bio bolji u svim aspektima i zaslužio je pobedu. Fantastično je servirao, vrlo dobro se kretao, imao je odličan ritern. Mislim da je sve ispravno uradio. Sa druge strane, ja sam igrao previše neutralno. Nisam mogao da mu pročitam servis. Loše sam odigrao" , izjavio je Đoković.

Novak se osvrnuo i na dobru atmosferu u Londonu.

"Meč je bio važan, kao i svakog puta kada se sretnem sa Federerom ili Nadalom, bilo gde na svetu. Mnogo je uzbuđenja. Stadion je bio pun, što je bilo lepo videti. Bilo je glasno, naelektrisano. Atmosfera je bila dobra", dodao je Novak.

Kao jednu od ključnih stvari poraza, srpski teniser je naveo samopouzdanje.

"Odlično sam startovao na ovom turniru i fantastično sam se osećao. Osvojio sam Pariz, zaista dobro sam igrao. Izgleda da se promenilo to kako se osećam na terenu i moje samopouzdanje nije bilo na visokom nivou. Rodžer je to osetio i odlično iskoristio", zaključio je Novak.

Srpski teniser je porazom od Federera završio učešće na Završnom turniru u Londonu i tako propustio priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste.

 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво