Đoković protiv Federera, borba velikana za polufinale Londona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Rodžera Federera duel trećeg kola grupne faze na Završnom turniru u Londonu. Duel počinje u 21.00, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča možete pratiti na našem portalu.

Đoković i Federer u direktnom duelu će odlučivati o tome ko će biti drugi polufinalista iz grupe "Bjern Borg".

Prvi je Dominik Tim, koji je iznenadio u Londonu i u uvodna dva meča pobedio i Novaka i Rodžera, pa tako dodatno zakomplikovao borbu za prvo mesto na kraju godine.

Srpski as više nema sve u svojim rukama i, da bi završio kao najbolji teniser sveta na kraju sezone, potrebno je da uđe u finale, a da to Nadal ne učini.

Kakvi sve scenariji odgovaraju Đokoviću možete pročitati OVDE.

Drugi i treći igrač na ATP listi sastaće se 49. put u okviru jednog od najvećih rivalstava u istoriji tenisa. Novak vodi sa 26-22 u pobedama, uključujući i onu u njihovom poslednjem okršaju. Bilo je to epsko finale Vimbldona, koje je pripalo Đokoviću tek u taj-brejku petog seta, u kojem je spasao dve meč-lopte.

"Pobeda", rekao je Đoković na pitanje novinara šta je plan za meč sa velikim rivalom.

S druge strane, Federer je bio nešto blaži u izjavama, svestan da se ne nalazi u sjajnoj formi.

"Uzbuđen sam što ću ponovo igrati protiv njega. Mislim da treba da se koncentrišem na svoju igru, ono što radim najbolje. Bez obzira na to šta je potrebno da radim na terenu, nadam se da ću proći dobro."

U drugom meču dana, od 15 časova, sastaju se Tim i Mateo Beretini.

Potom sledi "dan D" za Đokovića i Federera od 21 sat, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво