Novak o "penziji": Ili ćemo sva trojica da odemo, ili niko od nas

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer gostovali su u jednoj emisiji Bi-Bi-Sija, u kojoj su pričali o sezoni, porodičnim odnosima, ali i odlasku u tenisku "penziju". "Ili ćemo sva trojica da prestanemo, ili niko", rekao je sa osmehom najbolji srpski teniser.

Najbolji trio u istoriji tenisa i dalje ne pomišlja da prepusti vrh mlađim kolegama, a na pitanje do kada će igrati, Novak je dao pomalo šaljiv odgovor.

"Ili ćemo sva trojica da prestanemo, ili niko... Tako mi sada izgleda", rekao je Novak sa osmehom.

Đoković i Federer pričali su i o usklađivanju profesionalnih i porodičnih obaveza, pa su novopečenom mladoženji Rafaelu Nadalu imali da daju i pokoji savet.

Federer je ispričao i anegdotu kada mu je ćerka bila bolesna, pa mu se izvinjavala zbog toga, dok je Nadal otkrio da je planirao da igra do 30-ih godina, ali više nije siguran.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво