Teniserke se umalo potukle posle meča

Atmosfera na teniskim mečevima može postati usijana i odnosi između protivnika napeti, ali nikada nije došlo do fizičkog kontakta. Na ITF turniru u Las Vegasu bili smo najbliži tuči i to između dve mlade teniserke.

Kanađanka Katerina Sebov i Alisija Parks iz Sjedinjenih Američkih Država umalo su se sukobile na kraju susreta u osmini finala.

Katerina je slavila rezultatom 6:0, 7:6 (11-9) i, kada su svi očekivali da će se sve završiti pozdravom na mreži, ispostavilo se da je to samo bio uvod u fizički obračun.

Navodno je Sebov snažno stisnula ruku protivnici, koja je burno reagovala i nasrnula na protivnicu. Sudija je pokušao da ih razdvoji, brzo je stigao i otac Alisije Parks, ali ni oni nisu bili dovoljni da obuzdaju besnu Amerikanku.

Na kraju, organizatori su uspeli da smire strasti, a ITF još nije pokrenuo istragu povodom ovog incidenta.

Katerina Sebov će se u borbi za polufinali boriti sa Olgom Govorcovom iz Belorusije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво