Krajinović u četvrtfinalu Bazela

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Bazelu, pošto je savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:4. Filipov rival u meču polufinala biće Stefanos Cicipas.

Srpski teniser Filip Krajinović ubedljivo je nadigrao 12. igrača sveta Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:4 za svega 73 minuta igre.

Krajinović će se u njegovom ovogodišnjem šestom ATP četvrtfinalu sresti sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koji je nadigrao Litvanca Rikardasa Berankisa sa 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.

Cicipas i Krajinović su samo jednom do sada odmeravali snage na terenu i to ove godine u šesnaestini finala Rolan Garosa kada je pobedu odneo Grk rezultatom 3:1. 

Turnir u Bazelu igra se za ukupni nagradni fond od 2.082.655 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи