Del Potro: Starim, ne verujem da ću se vratiti među deset najboljih

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro propustiće oktobar zbog povrede desnog kolena i ne očekuje da će se ikada vratiti među deset najboljih tenisera sveta.

Del Potro nije igrao tenis od juna i učešća na Kvinsu, a posle gubotka velikog broja bodova skliznuo je na 71. mesto na ATP listi.

"Nisam očekivao da ću se vratiti među deset najboljih posle svih problema koje sam imao, ali sam ipak uspeo. Nije lako ponoviti sličnu sezonu, ali ako sam u dobroj formi i osećam se zdravo – nikad se ne zna", rekao je Delpo za I-Es-Pi-En.

Zbog problema sa desnim kolenom Del Potro propušta turnire u Stokholmu i Beču, pa se očekuje da se na teren vrati u novembru, kada je zakazana egzibicija sa Rodžerom Federerom u Buenos Ajresu.

"Imam snage da budem najbolji što mogu. Starim, ali i dalje osećam da mogu da igram dobar tenis. To je moja motivacija", rekao je Argentinac.

Del Potro je igrao finale Ju-Es opena 2018. godine, ali je ove sezone pao za 55 mesta na ATP listi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво