Federer: Ono što su uradili Novak i Rafa je suludo...

Švajcarski teniser Rodžer Federer pohvalno je govorio o dvojici najvećih rivala – Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu. Federerovu karijeru obeležila su rivalstva sa Srbinom i Špancem, protiv kojih ima negativan međusobni skor.

Protiv Đokovića ima učinak 22-26 u pobedama, dok je protiv Nadala trijumfovao 16 puta, a izgubio 24.

"Ono što su Rafa i Novak uradili je neverovatno i suludo i oni će imati još uspeha, u to sam uveren. Sezona je u toku i pokušavam da povećam prednost, ali sam tu i da bih osvajao još više grend slemova i drugih titula i dobro se zabavljao", istakao je Federer.

Treći igrač planete je tokom godine osvojio jubilarnu, 100. titulu na ATP turnirima.

"Baš me je obradovala titula osvojena u Dubaiju ove godine, stota u karijeri. To je bilo nešto posebno za mene. Znate, svaki rekord je tu da bi se oborio, i tako unedogled."

Trenutno treći teniser planete govorio je o "narednoj generaciji", koja je na mastersu u Šangaju napravila veliki uspeh.

"Ta 'naredna generacija' kuca na vrata. Mnogo toga se dešava, ali ja uživam u rivalstvu sa Novakom, Rafom i ostalima. Uživam u igri sa rivalima, imamo toliko napisanih priča i odličnih duela", jasan je Rodžer.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво