Đoković: Srećan sam, čitao sam Iznera...

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv Amerikanca Džona Iznera za plasman u četvrtfinale Mastersa u Šangaju. Đoković je sigurnom partijom (7:5, 6:3) nastavio borbu za odbranu trofeja u Kini.

"Srećan sam kako sam igrao i kako sam se osećao na terenu. Odigrao sam meč sa jednim od najboljih servisa, to je segment na čemu radim i uvek hoću da napredujem. Jedva čekam sledeći meč", rekao je Đoković posle meča za ATP.

Na pitanje kako je neutralisao jake servise Iznera, Đoković je odgovorio:

"Pokušavam da se na pravi način pozicioniram, da budem u dobrom balansu, kao i da čitam rivala. Imam iskustvo od ranije sa Iznerom, gde voli da gađa... To mora da se radi protiv jednog od najboljeg tenisera svih vremena", zaključio je Novak.

Đokovićev sledeći rival u singlu biće pobednik duela Stefanos Cicipas – Hubert Hurkač (Poljska).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво