Osaka se vratila – pala i Barti za trofej u Pekingu

Četvrta teniserka sveta Naomi Osaka definitivno se vratila u prepoznatljivu formu i osvojila titulu na VTA turniu u Pekingu. Osaka je u finalu savladala najbolju na svetu Ešli Barti, rezultatom 3:6, 6:3, 6:2.

Japanka je tako došla do drugog trofeja zaredom, što joj se desilo prvi put u karijeri, pa je posle uspeha u gradu Osaki, bila najbolja i u Pekingu.

Prvo je u polufinalu eliminisala Bjanku Andresku, prekinuvši niz od 17 uzastopnih pobeda mlade Kanađanke, da bi sada savladala i Australijanku.

U duelu koji je trajao gotovo dva sata, izgubila je prvi deo igre, ali je uspela da se konsoliduje i u nastavku odigra mnogo bolje.

U drugom setu joj je bio dovoljan jedan brejk, dok je u trećem dva puta oduzimala servis protivnici i zasluženo slavila.

Osaka sada ima pet titula u karijeri – Indijan Vels, Ju-Es open, Australijan Open, Osaku i Peking.

Ona je uspela da matematički obezbedi plasman na Završni turnir u Šendženu, gde ide u sjajnoj formi posle niza od 10 pobeda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво