Milman: Novače, tvoje nasleđe raste, širom sveta znaju koliko si dobar

Australijski teniser Džon Milman imao je samo reči hvale za Novaka Đokovića posle njihovog finala na turniru u Tokiju. Đoković je u finalu savladao Milmana rezultatom 6:3, 6:2 i došao do 76. trofeja u karijeri.

Prvi reket planete je 10. put u karijeri slavio na turniru na kojem je debitovao, a oduševljenje nije krio ni dobrodošlicom koja mu je priređena.

"Pre svega želim da čestitam Novaku i njegovom timu. Verujem da svi širom sveta shvataju koliko si dobar. Ti si pravi šampion i bićeš zapamćen zauvek kao velikan. Tvoje nasleđe raste i živeće dugo nakon što završiš karijeru, a siguran sam da imaš još dosta godina ispred sebe. Još jednom čestitke", rekao je Milman na ceremoniji dodele pehara.

Đoković se zahvalio protivniku na lepim rečima.

"Hvala Džone za lepe reči, lepo je od tebe što si to rekao. Uvek na terenu igraš srcem i imaš takmičarski duh. Čestitam ti na nedelji i zaslužio si da igraš u finalu", kazao je Đoković.

Australijanac je do finala stigao iz kvalifikacija i ostvario najveći uspeh u karijeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво