Đoković: Olimpijsko zlato velika želja, zato sam u Tokiju

Prvi teniser sveta Novak Đoković izjavio je da su Olimpijske igre glavni razlog zašto je izabrao da debituje na turniru u Tokiju, gde će napadati olimpijsko zlato sledeće godine.

Đoković je sa dva trijumfa stigao do četvrtfinala turnira iz serije 500 i naredni rival mu je Francuz Luka Puj.

"Zlato je bez sumnje jedna od mojih najvećih želja za sledeću sezonu i ostatak karijere", rekao je Đoković u Tokiju, a prenosi specijalizovani teniski portal "Live Tennis".

Novakov plan da dođe u prestonicu Japana je kako bi se prilagodio uslovima i terenu za Olimpijske igre 2020.

"Nadam se da ću uspeti da napravim korak napred u Tokiju. Još uvek se osećam mladim telom i duhom. Motivisan sam da i dalje pravim sjajne rezultate na terenu", zaključio je srpski as.

Đoković je do sada učestvovao tri puta na najvećem sportskom događaju, 2008. godine u Pekingu osvojio je bronzanu medalju, 2012. u Londonu je u borbi za bronzu izgubio od Argentinca Huana Martina del Potra, istog igrača od koga je 2016. neočekivano eliminisan u Rio de Žaneiru u prvom kolu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво