Novak se obratio navijačima: Hvala na podršci, vraćam se već u Tokiju

Novak Đoković se obratio direktno svojim navijačima na Tviteru, nakon spekulacija koje su se pojavile u medijima povodom stanja njegove povrede i faze oporavka u kojoj se nalazi.

Najbolji teniser sveta predao je meč Stenu Vavrinki na Ju-Es openu u četvrtom kolu zbog povrede ramena. Mnogi su u međuvremenu tvrdili, a tu je bilo i nekih veoma viđenih teniskih imena, da shodno prirodi povrede više nećemo gledati Đokovića na terenu u 2019. godini.

Ipak, srpski tenier tvrdi nešto drugačije...

"Hvala vam svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sledeći turnir u Tokiju. Svakako vam se javljam sa novostima. Hvala vam još jednom", napisao je Đoković na Tviteru.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво