Rame nije izdržalo, Novak predao meč Vavrinki

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zbog povrede ramena predao je meč osmine finala Ju-Es opena Stenu Vavrinki pri vođstvu Švajcarca od 2:0 u setovima i 2:1 u trećem setu.

Povreda je zaustavila svetskog broja jedan u pohodu na titulu Otvorenog prvenstva Amerike.

Nakon nešto manje od dva sata tenisa, Novak Đoković predao je meč Vavrinki zbog povrede ramena.

Švajcarac je napravio jedan brejk u prvom setu, koji je bio dovoljan da isti i osvoji rezultatom 6:4.

Velika borba viđena je i u drugom setu, napravljena su tri brejka, od čega nažalost dva za Vavrinku koji sa 7:5 osvaja drugi set.

Đoković se u i tokom meča, a pogotovo u trećem setu požalio na rame, a pri vođstvu rivala od 2:1 prekinuo je i predao meč.

Srpski teniser neće odbraniti titulu na Ju-Es openu, dok sa druge strane Vavrinka ide u četvrtfinale gde se sastaje sa Danilom Medvedevom. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво