Kiša otkazala mečeve – Lajović i Kecmanović igraju u četvrtak

Srpski teniseri Dušan Lajović i Miomir Kecmanović neće igrati svoje mečeve u noći između srede i četvrtka zbog kiše koja je potpuno odložila program na Ju-Es openu. Obilne padavine naterale su organizatore da sve duele pomere za četvrtak, osim onih koji su postavljeni na stadione pokrivene krovom.

To znači da će Lajović i Kecmanović, koji se sastaju sa Denisom Kudlom, odnosnom Paolom Lorencijem, neplanirano imati dodatni dan pauze.

Više od osam sati čekali su igrači da dobiju priliku da igraju, kiša im je to dozvolila tek oko 23.30 po srednjoevropskom vremenu, ali kako su izašli na zagrevanje, tako je ponovo krenula da pada i program je morao da bude odložen.

Do tog trenutka završena su samo tri susreta, a jedini naš predstavnik koji će nastupiti jeste Novak Đoković.

Đoković se od jedan sat posle ponoći sastaje sa Huanom Ignasiom Londerom na stadionu "Artur Eš".

Argentinac je u prvom kolu bio bolji od Kverija, a trenutno je 56. teniser sveta. Novak je u prvom kolu izbacio Roberta Karbaljesa Baenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво