Šestoro srpskih tenisera prvog dana na Otvorenom prvenstvu SAD

Prvog dana Otvorenog prvenstva SAD na teniske terene će izaći čak šest tenisera iz Srbije. Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković odbranu prošlogodišnje titule počinje duelom sa Robertom Karbaljesom Baenom oko 20 sati, nakon prvog meča na terenu "Artur Eš".

Novak Đoković je bio šampion ovog turnira 2011, 2015. i 2018. godine, a sada je na pohodu ka svojoj 17. grend slem tituli.

Suparnik Đokovića u prvom kolu je Španac Roberto Karbaljes Baena, 76. igrač na listi tenisera, sa kojim se do sada nije sretao na terenu.

U toku dana na terene će izaći još petoro Srba. Prvi će na borilišta Janko Tipsarević i Dušan Lajović koji od 17 sati igraju protiv Denisa Kudle, odnosno Stiva Darsisa.

Srpska teniserka Ivana Jorović igraće protiv Ige Svjontek iz Poljske, ne pre 18.30.

A žreb je hteo da se Laslo Đere i Miomir Kecmanović sretnu u srpskom derbiju koji će početi oko 20 sati po našem vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи