Mari zaustavljen i u Vinston-Sejlemu

Britanski teniser Endi Mari nastavio je sa porazima i na turniru u Vinston-Sejlemu gde je već u prvom koli eliminisan od Tenisa Sandgrena sa 2:0 u setovima. Meč je trajao 2 sata i 11 minuta, a Sandgren je slavio posle 7:6/10:8/ i 7:5.

Endi Mari se posle više od šest meseci pauze zbog povrede vratio na mastersu u Sinsinatiju gde je eliminisan na samom startu i očekivao je da će na turniru u Vinston-Sejlemu izboriti bolji plasman.

Pružio je mnogo veći otpor Tenisu Sandgrenu, koji je trenutno 73. na listi najboljig tenisera, ali nije uspeo da dođe do šanse za plasman u drugo kolo.

Amerikanac Sandgren će se u naternom meču sresti sa Denisom Šapovalovom, a Mariju ostaje nada da će se na narednom turniru uspešnije vratiti na teren.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи