Đoković: Osećam se dobro, imam velike šanse za titulu u Njujorku

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da odbrani pehar na mastersu u Sinsinatiju i sve misli usmerio je na Ju-Es open. Đoković će biti prvi nosilac na grend slem turniru u Njujorku, gde je prošle godine trijumfovao po treći put u karijeri.

Novak je na upravo završenom turniru u Sinsinatiju poražen u polufinalu od kasnijeg šampiona Danila Medvedeva, a tokom nedelje je imao problema i sa bolom u laktu.

Ipak, to je sanirano i najbolji igrač planete spremno i raspoloženo dočekuje takmičenje u "velikoj jabuci".

"Kada sve saberem, mnogo toga pozitivnog bilo je u mojoj igri. Možda sam izgubio meč, ali verujem da nisam mnogo grešio. Izgubio sam od igrača koji je igrao zadivljujuće. Prihvatam to i idem dalje, u Njujork, čeka me nedelju dana treniranja i priprema", rekao je Đoković.

U sjajnoj je seriji jer je osvojio četiri od poslednjih pet grend slemova i sigurno je da kao najveći favorit dolazi u Njujork.

"Cilj mi je da se maksimalno pripremim za Ju-Es open. Dopadaju mi se uslovi na Flašing medouzu, igranje na centralnom terenu. Boriću se za titulu kao i svi drugi, mislim da imam dobre šanse. Osećam se dobro i jedva čekam da turnir počne", poručio je prvi teniser sveta.

Ju-Es open na programu je od 26. avgusta do 8. septembra i igra se za nagradni fond od 57.238.700 američkih dolara.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво